Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Borgloon: premies voor bouwen en wonen

Subsidies en premies van Borgloon

Speelhof 10
3840 Borgloon
tel012/67 36 73

Premie voor inbraakpreventie

Voorwaarden

  • Alle woningen en appartementen voor private huisvesting, waarop een onroerende voorheffing wordt geheven, komen in aanmerking. Handelspanden komen enkel in aanmerking voor zover ze deels bewoond zijn en enkel voor het gedeelte van de privé-vertrekken.
  • De toelage wordt aangevraagd voor een bepaalde woning door de bewoner die er zijn hoofdverblijfplaats heeft of door de eigenaar. Er kan slechts één maal per woning een toelage worden toegekend.
  • Met beveiliging wordt in dit reglement bedoeld het uitvoeren van specifieke werken zoals voorgesteld in de richtlijnen van de lokale politie.
  • De genomen maatregelen moeten bijdragen tot de beveiliging van de gehele woning en moeten het risico van inbraak voor de gehele woning verkleinen.

Bedrag van de premie

  • voor woningen waarvan het basis kadastraal inkomen, niet-geïndexeerd, maximaal € 750 is, bedraagt de premie 20% van de aankoop- en installatiekosten van de beveiligingselementen, met een maximumbedrag van € 250.
  • voor woningen waarvan het basis kadastraal inkomen, niet-geïndexeerd, tussen de € 751 en € 1250 is, bedraagt de premie 15% van de aankoop- en installatiekosten van de beveiligingselementen, met een maximumbedrag van € 250.
  • voor woningen waarvan het basis kadastraal inkomen, niet-geïndexeerd, méér dan € 1250 is, bedraagt de premie 10% van de aankoop- en installatiekosten van de beveiligingselementen, met een maximumbedrag van € 250.

Documenten downloaden:

Deel deze premie:
Enkele suggesties:         Interessante bedrijven uit regio Borgloon:
Borgloon
Borgloon
Borgloon
Borgloon
Borgloon
Borgloon premie premies