Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Harelbeke: premies voor bouwen en wonen

Subsidies en premies van Harelbeke

Marktstraat 29
8530 Harelbeke
tel056/73 33 11

Premie voor het gebruik van duurzaam gelabeld hout

Voorwaarden

  • Het hout heeft het FSC-label (FSC is de afkorting voor Forest Stewardship Council) of het PEFC-label (PEFC staat voor Programme for the Endorsement of Forest Certification). Van deze labels stelt het Agentschap Natuur en Bos dat ze voldoen aan door hen gehanteerde criteria voor duurzaam bosbeheer waarin rekening wordt gehouden met zowel sociale, ecologische als economische waarden.
  • Het hout is niet chemisch geïmpregneerd (preventief chemisch verduurzaamd).
  • De totale kostprijs van het hout (inclusief btw) dient per aanvraag wel minimaal 500 EUR te bedragen. Om aan dit minimumbedrag te komen, kunnen meerdere facturen in één aanvraag gecombineerd worden.

Bedrag van de premie

De subsidie bedraagt 15 % van de totale kostprijs van het hout (inclusief btw) met een maximum van 500 EUR per adres. Per locatie kan men slechts éénmaal van de subsidie genieten. Indien bij een eerste aanvraag geen aanspraak gemaakt kan worden op het maximum subsidiebedrag van 500 EUR, dan kunnen later nog nieuwe aanvragen ingediend worden tot het maximum subsidiebedrag bereikt is. Het mag daarbij om verschillende werken gaan (bv. vloeren en ramen), maar ook om dezelfde soort werken (bv. ramen vooraan en ramen achteraan) die in de tijd gespreid worden.

Documenten downloaden:

Deel deze premie:
Enkele suggesties:         Interessante bedrijven uit regio Harelbeke:
Harelbeke
Harelbeke
Harelbeke
Harelbeke
Harelbeke
Harelbeke premie premies