Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Nazareth: premies voor bouwen en wonen

Subsidies en premies van Nazareth

Dorp 1
9810 Nazareth
tel09/382 82 82

Vestigings- of renovatiepremie voor handelszaken

Aan de eigenaars of huurders-middenstanders, gedomicilieerd te Nazareth ten laatste drie maanden na de opening van de nieuwe of vernieuwde zaak, en in orde met de handelswetgeving, wordt volgens de modaliteiten van onderhavig reglement een premie verleend voor de oprichting, inrichting of herinrichting van een winkel of handelszaak, met maatschappelijke zetel te Nazareth.
 
Volgende werken komen in aanmerking voor betoelaging:
  • het moderniseren van de binneninrichting van een bestaande zaak
  • het herinrichten van bestaande zaken door middel van verbouwingswerken
  • het vestigen van een nieuwe winkel of handelszaak door middel van vernieuwing van een bestaande binneninrichting of de installatie van een nieuwe binneninrichting
  • het vestigen van een nieuwe winkel of handelszaak door middel van nieuwbouw of verbouwing van een bestaand pand.

De subsidie bedraagt
Voor de modernisering van de binneninrichting bij bestaande zaken wordt een toelage verleend van 10 % op werken die globaal tenminste € 1.850,00 btw niet inbegrepen, bedragen, met een maximum te betoelagen som van € 2.450,00 btw niet inbegrepen.

Voor bovenstaande werken, wordt een toelage verleend van 20% op werken die globaal tenminste € 2.500,00 bedragen, inclusief btw en maximum € 5.000,00 btw bedragen, inclusief btw. Deze toelage kan met € 125,00 worden vermeerderd wanneer de vernieuwingswerken ook het uitzicht van de voorgevel (gelijkvloers) hebben gewijzigd.

De premie voorzien voor eenzelfde soort moderniseringswerken kan slechts voor een tweede of derde maal worden verkregen na verloop van ten volle 6 jaar, te rekenen vanaf de toekenning van de eerste premie.

Documenten downloaden:

Deel deze premie:
Enkele suggesties:         Interessante bedrijven uit regio Nazareth:
Nazareth
Nazareth
Nazareth
Nazareth
Nazareth premie premies