Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

30-04-2014 Propaangas in al zijn facetten

Propaangas is een veelzijdige energiebron die een antwoord biedt op alle energievragen. Voor meer informatie over het gebruik en de voordelen van propaangas gingen we langs bij Primagaz, dé propaanspecialist in België, waar Digital Marketeer Yonca Güngör ons te woord stond en een antwoord gaf op al onze vragen.

16-04-2014 PUR-isolatie: duurzame isolatie

Voor Wilfried Verbiest van Verbiest & Partner heeft polyurethaan oftewel 'PUR' geen geheimen meer. Mensen die nu denken: 'poly-wat?', die kunnen best even verder lezen!

10-04-2014 Elke dag zomer met een terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping verleng je de zomer en kan je bijna het hele jaar door genieten van de buitenlucht. Hoe je dat doet vertelt Maarten Clochet van RENSON® ons. Wil je ook meer tijd buiten doorbrengen? Dan is verder lezen de boodschap!

07-04-2014 Een garagepoort op jouw maat

Hörmann is met zijn 50-jarig bestaan in België je ideale partner in de zoektocht naar de perfecte garagepoort. Wij spraken erover met Maarten Louwies, die ons een antwoord gaf op al onze vragen. Op zoek naar de ideale garagepoort? Lees dan snel verder!

04-04-2014 De tuinafsluiting in al zijn aspecten

Een tuinafsluiting geeft een extra dimensie aan je tuin. Voor advies hieromtrent konden we terecht bij Betafence, dé nummer 1 in diverse soorten omheiningen, waar Ingrid Lassuyt ons te woord stond en een antwoord gaf op al onze vragen.

04-04-2014 Kalkzandsteen, de enige in zijn soort

Een stevige, kwalitatieve bouwsteen met een ademend vermogen die bijdraagt aan een aangenaam binnenklimaat: zo kan je kalkzandsteenblokken het best beschrijven. Nicole Wuyts van Xella weet als geen ander waarom kalkzandsteen de ideale bouwsteen is.

02-04-2014 Ik isoleer, jij isoleert, wij isoleren

Een goede isolatie speelt een erg belangrijke rol bij duurzaam bouwen. Met het juiste materiaal op de juiste plaats hou je in de winter de warmte binnen en de koude buiten, en dat merk je op het einde van de maand aan je energiefactuur. Maar ook voor het milieu draag je je steentje bij, en dat is nodig.

24-03-2014 Energiezuinig bouwen met cellenbeton

Ytong cellenbeton: een bouwsteen waarmee je een volledige woning kan optrekken zonder dat je extra isolatiemateriaal nodig hebt. Volgens Nicole Wuyts van Xella zijn er echter nog veel meer voordelen verbonden aan cellenbeton. Wil je weten welke dat zijn, lees dan zeker verder!

20-03-2014 Zijn steenstrips de nieuwe baksteen?

Wat steenstrips precies zijn, hoe ze gebruikt moeten worden en wat de voordelen zijn is nog lang niet duidelijk voor iedereen. Voor een mening over steenstrips trokken we naar Vandersanden Group. Dé expert in alles wat met gevelsteen te maken heeft.

19-03-2014 Kleipannen – dé oplossing voor jouw gevel

Pannen horen niet enkel op het dak: ook voor je gevelbekleding kan je kiezen voor kleidakpannen. Ze zijn niet alleen een esthetisch mooie oplossing voor gevelbekleding, ze zijn ook uiterst duurzaam en bieden heel wat voordelen.
 
trends interviews bouwen