Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

29-08-2016 Je woning optimaal ventileren

Het is geen geheim dat een goede ventilatie in huis belangrijk is. Wil jij ook weten hoe je je woning optimaal ventileert? Femke Heens van Renson beantwoordt al je vragen over ventileren.

24-08-2016 Zonwering: ít is zonneklaar

Femke Heens vertelt ons waar je op moet letten bij het plaatsen van een zonwering, wat de voordelen zijn en wat er ons in de toekomst nog te wachten staat. Ben je ook nieuwsgierig? Lees dan meteen verder!

26-02-2016 Douchen in stijl met de Mistica douche

Met een verkwikkende, ontspannende douche kan je dag niet meer stuk. Vind je niet? Maar eerlijk toegegeven: het oog wil ook wat… Bij een trendy badkamer hoort uiteraard ook een knappe, gebruiksvriendelijke douchekop en met de Mistica handdouche van Van Marcke kan je douchen in stijl.

22-12-2015 Veilig wonen met een keuring van OCB

Wanneer je bouw- of renovatieplannen hebt, merk je al snel dat je met een heleboel rekening moet houden. Wat zeker niet op je lijstje mag ontbreken zijn alle vereiste technische keuringen. We horen je al denken: “Welke keuringen zijn dat dan precies?” en “Waarom zijn deze zo belangrijk?”.
Wanneer je bouw- of renovatieplannen hebt, merk je al snel dat je met een heleboel rekening moet houden. Wat zeker niet op je lijstje mag ontbreken zijn alle vereiste technische keuringen. We horen je al denken: “Welke keuringen zijn dat dan precies?” en “Waarom zijn deze zo belangrijk?”.

25-11-2015 Haal meer uit je toegangscontrole

Of je nu in een appartement of huis woont, je hebt graag de controle over wie er jou een bezoekje wilt brengen. Met de nieuwste parlofonie hoor je onmiddellijk wie er aan je deur staat of je neemt gewoonweg zelf een kijkje dankzij videofonie.

19-11-2015 Zo vind je de perfecte keuken

Tijdens de zoektocht naar de ideale keuken wordt je lijstje aandachtspunten steeds langer. Marketing en communicatie verantwoordelijke van Dovy Keukens Inge Moerman onthult speciaal voor Het Portaal enkele gouden tips en de laatste nieuwe keuken trends. Nu is het aan jou om ze te ontdekken!

16-10-2015 Ytong: het bouwmateriaal bij uitstek

Al gehoord van Ytong? Het klinkt misschien niet bij iedereen bekend in de oren, maar we kunnen met zekerheid zeggen: onbekend maakt niet onbemind! Vraag jij je ook al af wat Ytong nu net is, wat de voordelen zijn en waarom je ervoor zou moeten kiezen? We hebben de antwoorden voor je klaar!

02-09-2015 Bostra zorgt voor jouw tuin

Heb jij het geluk om een stukje groen aan je woning te bezitten? Zorg er dan voor dat je dit zo goed mogelijk koestert. Door je tuin bijvoorbeeld frequent te onderhouden zal je hier veel langer van kunnen genieten.

26-08-2015 Spanplafonds, perfect voor jouw woning

Bij ‘plafond’ denken de meeste mensen aan een bepleisterde of gipsen bedekking. Maar steeds meer mensen kiezen voor een ander type plafond, namelijk een spanplafond…Wat is het juist en wat is er zo interessant aan dit plafond?

12-05-2014 Alles wat jouw plat dak nodig heeft

Een hedendaags plat dak scoort even goed op vlak van kwaliteit als een hellend dak: door te kiezen voor de juiste materialen en een ervaren vakman zal je plat dak immers volledig waterdicht zijn. Wij gingen te rade bij zo'n vakman om een antwoord te vinden op al onze vragen omtrent platte daken.
 
trends interviews bouwen